Friday, April 01, 2011

meeting....

Untuk pertama kalinya, aku jumpa pembantu2 aku.. Bab yang paling aku lemah, bila kena handle meeting.. Haish,, tulis sekalipun, point tetap akan berterabur macam semut yang kena kacau laluannya.. Lepas tu, bile balik baru sedar ada benda yang x habis cakap lagi.. haha.. [Sanggup buat kerja yang berlambak drpd handle meeting..]

its ok.. apa yg lepas tu, ambil pelajaran.. next time, buat yg lebih baik..

Bila fikir balik, banyaknya program setiap exco nak buat.. Katakanlah 1 exco buat 3 program.. Ada, 8 exco [ x termasuk MT], 24 program besar.. Haish, mampu ke?? Bukan pe, kalau buat program tp xde orang dtg, better x yah.. Kalau dah byk, sape nak dtg.. Bila org xnak dtg, guna cara paksa.. hmm

So, biro aku, kita cancel semua program!! [nanti x yah kena buat kertas kerja].. haha

9 comments:

Anonymous said...

pembantu ke??layak ke dipanggil pembantu??x pernah tlg pape pon lagi..tu la,kertas kerja utk minggu dpn tu wat sorg2, xnk kitorg ni tlg...huhuhu...[yeay!x yah hantar kertas kerja!]

Anonymous hahahahahahaaha said...

Hebat betul conclusion ko hahahahahahaha

:khy: said...

got the best solution drpd ustaz... get ready utk meeting hari ahad ni
^__^

Anonymous said...

erk....bile??pkul berapa??

:khy: said...

pkul brp x cnfirm lg..nnti aku inform.. abe xde taw.. so, ko pndai2 ar ajak paan kalo xnak keseorangan

Anonymous said...

zzzz....susah dia tu...tgk ah...

Anonymous said...

yeah nnti mntk boss btl program la tak ya la dia sush2 gak

Kaysha92(",) said...

yess!! aku suke kalu xyah wat ketas kje.. thanx big boss! :p

:khy: said...

ain, ustaz ckp pe tadi????? wahaha