Tuesday, February 22, 2011

sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittt

1.
Ujian tu boley dtg bile2.. Kalau sekarang kita sihat, x semestinya kejap lagi kita still sihat kn..? Allah, jika kesihatan itu baik utkku, Kau sihatkanlah aku.. Tapi jika sakit ini lebih baik utkku, Kau berilah aku kesabaran tuk menghadapinya..

2.
Kuasa mind set..
Kalau doktor ckp yg kita mengidap penyakit xxx n otak pun TERset yg kita bnar2 mngidap penyakit tu, mesti body akan rase lemah n x larat n whatever.. Padahal, saket bukan teruk sgt pun.. Bile dah gi set 'sakit berat' kat otak,, abes ar..!
So Nisa', ko sihat kn..? ^__^

3.
Kalau mmg sure dlm 2-3 hari ni, aku nak gi hospital ari Sabtu lepas Modul.. X kire!! Xnak skip modul!! hahaha

4 comments:

Anonymous ahahahahahaha said...

they say most illness are psychological

Anonymous said...

syakillah ukhti fil islam...:D
ak tau ko sakit pe..laa taghdab..:D

:khy: said...

Anonymous : alhamdulillah, dh beransur sembuh.. mne ko taw??stalk aq ar tu..haha

Anonymous said...

lek2..jgn marah...hotak ko stalk ko...xde keje...baik ak stalk ayam ke,kambing ke...=.= hahaha