Monday, April 18, 2011

Selamat BerCUTI..!!! :)

Post terakhir aku di tapah utk sem ni...

Terlalu byk suka duka sepanjang sem ini.. Mana yg baik, jadikan panduan.. Yg buruk, buang jauh2. Tapi sblm buang, tapis2lah.. Mana taw, disebalik 'buruk' itu sbnrnye terdapat sejuta kebaikan..

Cuti sem yg bakal menjelma, manfaatkan sebaiknya. Spend time dgn family [jgn jadi cam aku... cuti2 pn xde kat umah].. Hmm, kualiti lebih penting drpd kuantiti.. Kalau duduk umah sebulan pun tp x wat pape yg bermanfaat, x gune gak..

Buat DIA, aku xtaw nape sem ni x rapat ngan kau.. Tapi, aku agak pelik.. Awal2 sem, ko still rapat dengan dia. Kenapa skrg kau macam nak jatuhkan dia? Bukan ke dulu kau yg selalu back up dia? She need ur support..

Im going to have a long holiday. So, nothing will be publish until next sem.



3 comments:

Anonymous hahahahahahaaha said...

untunglah dah cuti hahahahahahaha ko cuti sampai bila?

خير النساء said...

blom cuti la... final pn x start lg.. kalau diikutkan, cuti smpai 29 Mei..

Anonymous hahahahahahaaha said...

hahahahaahahahah sampai 29 Mei je hahaahahahahahahahah kesian cuti sekejap je hahahahaahhahah nampaknya aku terpaksalah pinjam buku dengan amirul ingatkan boleh ambik free daripada ko hahahahahahahah