Tuesday, March 22, 2011

Sori Korang...


To all my friends, Qilah, Ain, Diza, Nazra, Fara n Azza.. [expecially Azza]..

Korang,
Sori sgt2 sebab asyik menyakat korang.. Asyik kenakan korang.. Asyik take everything easy... Kadang2 nmpak cam x layan pe yg korang cakap, bile korang tanye, jawab maen2..
Sori kalau TERsakitkan hati korang.. Nganjeng yg tah pape..

Xde niat pun nak saketkan hati korang..

Actually, aku a bit tension dengan kerja yg agak memeningkan kepala.. Xnk la everytime nmpk stress je.. So, masa dgn korang la mase nak fun, nak release stress [pastu buat korang stress..haha]

Azza,
Kebelakangan ni asyik kena jer ngan aku.. haha [evil laugh!!]..
Aku taw ko sakit hati dgn perkataan tu.. [tp, saket hati gi gelak.. hmmm, confius]
Aku taw ko *geram [kot la] sbb aku sarungkan seluar pd bear2 ko..
Aku taw ko *suke [rasenye] bile aku sebut perkataan ma#%$m.. haha
Sori k.. [*aku ingt nak tulis perkataan tu kat sini.. tp, ni tmpat awam..so, x jd]

Qilah,
Haha.. Kdg2 mnjd mangsa buli..
Thanx atas niat ingin membuat sy 'bgn' waktu QMT td.. [tp sy xkn maafkn awak!!! saket idung!!]

Ain,
Asal aku buli ko je, nape ko diam jer ar?? hmm, redha kot [atau mgkin malas layan aku]

Diza,
Aku x mampu tuk nasihat ko everytime [rase cam aku selalu jd batu api je]

Fara,
Sori sbb slalu gelakkan ko..
[Aku xkn maafkan ko sbb curi Grizmo aku!!!]

Nazra,
haha... Aku xtaw nak ckp ape..

tp, overall aku mmg suke bab2 kenekan org nih...
so, wat pe aku mintak maaf kat korg kn..??

2 comments:

Anonymous said...

hahaha,,,
[comment]

/* awak adalah kawan baik saya..
awak adalah pembimbing saya..
awak juga adalah KAWAN DI DUNIA DAN ALHIRAT SAYA..
*/

it's ok laa.. kdg2 bnda tu yg mnguatkan UKHWAH kite... hahaha... wan to thank u coz mmg gemar mmberi SENAMAN MUKE kat aq,,x kre MASA, CUACA dan TEMPAT... haha..
btw, troskan la lg hobi ko ni k.. aq x ksah... hahahahaha :)

from : kwn CKC

:khy: said...

xpe2... aku bantu ko kurus.. haha

'CKC'..?????ngeng