Wednesday, February 16, 2011

..::cinta::..




21 comments:

Anonymous said...

ko npe nisa?kemaruk cinta ea?=)

khairun nisa said...

saje je...mngarut

Anonymous ahahahahahaha said...

wow, i wonder if i can meet this kind people

Tapi aku paling respect dekat lelaki yang no2 tu pergh memang hebat aahahahahahah

ah said...

nisa',ak bru perasan ko ltak link kt number2 tu..igt ko kire sje2 je..haha..ko knl ke diorg semua ni?ke ko men amek je kt ustaz google??hahaha

khairun nisa said...

yg no 2 tu je aq knal..senior kisas..yg lain, haji google tnjukkan..hahaha

ah said...

=.= haji google??pon blh...haha..tpi 1st tu,cm,wau!

Anonymous ahahahahahaha said...

ceh hampeh aku ingat kawan ko apa ke ini cuma sorang je ko kenal .............

btw ko nak tak kalo aku hantar surat lamaran ahahahahaha

zyedz said...

Somebody is searching about BM lately,
Is somebody you?
I will always be on your side to convince our parents about BM while studying (even tho I seem not so keen with that idea to be applied on myself).

I once want to marry a mafia - after watching a sinetron from Indonesia :P Cooool isn't it?

khairun nisa said...

ah : doa2 la..mne taw ko pn dpt yg cmtu..^__^

Anonymous ahahahahahaha : oh man!! xyah nak wat hal..

zyedz : is somebody me..?? haha..
mafia??hmm, not a bad idea.. expecially mafia yg duduk kat s'wak kn..hahaha
(i like~)

Anonymous ahahahahahaha said...

oh come one nisa' , aku nak buat panik sikit dalam keluarga ko. lepastu semua orang akan tengok ko ahahahahahhaahhahah it will be a perfect to mess with you aahahahahahahah

khairun nisa said...

Anonymous ahahahahahaha : aq SGT sure kalo ko hntr surat cmtu kat umah, comfirm 1 umah gelakkan ko.. (erghh, kejamkah?)

Anonymous ahahahahahaha said...

ko jangan cabar aku nisa' karang aku buat betul2 karang baru ko tahu ahahahahahahahahahah aku dah biasa buat muka tebal buat tak tahu sudahlah ahahahahahahhaahh

btw thanks for the comments, now i execute my 2nd plan. ahahaahhahhaha

khairun nisa said...

Anonymous ahahahahahaha: weiii!!!!jgn ar!! kejam tol la ko nih..
(taw ke alamat umah aq??ke ko nk anto sndiri?dtg naik alza,, pastu masukkn dlm peti surat??)
hahaha

Anonymous ahahahahahaha said...

ok ko tunggu harijadi ko, memang aku buat macam yang ko cakap tu ahahahahahhahahahaha berani ko cabar aku, mak aku sendiri pun tak beri ni wei, aku kalo au kata aku nak buat aku buat betul ahahahhahahahahahahahahahahahah

ah said...

nisa',kakak ko dh nk tlg tu...pe ag...hahaha

khairun nisa said...

Anonymous ahahahahahaha : aq x cabar ko kn..?? so, ko jgn buat taw!! haha (cuak2!!)

ah : haah, pe lg kn.. (nk suh aq langkah bndul ke??)

Anonymous ahahahahahaha said...

ahahahahahahahaha tahu takut ahahahahahahhahaha

no way aku boleh buat gitu mampus aku dikerjakan dengan bapak aku karang ahahahahhahaha

khairun nisa said...

Anonymous ahahahahahahahaha :agak dh..ckp lbey

Anonymous ahahahahahaha said...

ok i will take that as a challenge,
a man never back down from his word. look forward for your birthday this year ahahahahahahaah, besides you birthday is about 1 month away isn't it.

ehehheheheeehehheheheheeheh
(no aahah this time)

ah said...

pe salahnye btol x?ko jgn langkah,ko langgar je bendul..hahaha...:D

:khy: said...

mne ley langgar..nnti jatuh